Tie & Apron Stropdas Schort Chef - Grijs

Productnr: 186216
Tie&Apron
Tie & Apron Stropdas Schort Chef - Grijs
  • Tie & Apron Stropdas Schort Chef - Grijs
  • Tie & Apron Stropdas Schort Chef - Grijs
  • Tie & Apron Stropdas Schort Chef - Grijs
  • Tie & Apron Stropdas Schort Chef - Grijs
-20%
Op zoek naar een mooi cadeau voor je kookgrage pa, vriend of oom? Dit grijze Tie & Apron schort is perfect voor mannen die koken in stijl.
Meer info
59.95
€ 47,9647.96

Beschrijving Tie & Apron Stropdas Schort Chef - Grijs
Op zoek naar een mooi cadeau voor je kookgrage pa, vriend of oom? Dit grijze Tie & Apron schort is perfect voor mannen die graag willen koken in stijl. 

De geweldige combinatie van een stijlvolle stropdas en een functioneel schort maakt dit item tot een heuse blikvanger. De stropdas heeft een volle lengte en een met de hand gemaakte knoop, en het schort heeft twee grote zakken over de gehele breedte van het schort. Je kunt het schort verstellen.

Dit item is gemaakt van katoen en polyester (235 g/m²) en wordt geleverd in een mooie cadeauverpakking. Of je nu aan het kokkerellen bent, het eten opdient of gewoon geniet van een gezellig diner, het schort maakt van elk etentje een bijzonder moment. Uiteraard is het schort ook helemaal leuk voor elke stijlvolle vrouw. 
Specificaties
Breedte:82 cm
Hoogte:100 cm
Kleur:Grijs
Materiaal:Stof
Over Tie&Apron
files/logo_tie_apron.jpg

In het voorjaar van 2014 is Tie&Apron opgericht door Andres uit Estland. Hij deed mee aan een designwedstrijd van de Estonian Association of Designers, met het onderwerp ''Male Thing''. Tie&Apron combineert een stropdas als statussymbool met het nut van een schort. Of je nu houdt van koken, het gerecht liever serveert of alleen geniet, Tie&Apron maakt van ieder diner een speciaal moment!


Bekijk het hele Tie&Apron assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Tie & Apron Stropdas Schort Chef - Grijs en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!