Bloomon Boeket Bon Large - 1 Levering

Productnr: 135486
bloomon
Bloomon Boeket Bon Large - 1 Levering
  • Bloomon Boeket Bon Large - 1 Levering
  • Bloomon Boeket Bon Large - 1 Levering
  • Bloomon Boeket Bon Large - 1 Levering
  • Bloomon Boeket Bon Large - 1 Levering
  • Bloomon Boeket Bon Large - 1 Levering
Een vaas zonder bloemen is niet compleet! Haal met de waanzinnige bloemen van Bloomon direct sfeer in huis.
Meer info
€ 28,9528.95

Kan alleen bezorgd worden in Nederland en België!
Vanaf 50.00 Gratis bezorgd in Belgiƫ!

Beschrijving Bloomon Boeket Bon Large - 1 Levering
Kies voor eenmalige bezorging van een Large boeket van Bloomon. Met Bloomon kun je altijd rekenen op extreem verse bloemen die lang blijven staan! Stylist Anton van Duijn is verantwoordelijk voor opvallende bossen met veel hoogteverschil en weinig bladvulling: alle aandacht voor de bloemen dus. Bloomon bindt haar bloemen met de hand voor je samen en snijdt ze alvast voor af, zodat ze direct in de vaas kunnen: scheelt jou weer werk!

Na betaling van je order ontvang je een aparte e-mail van Bloomon met een giftcode. Hiermee maak je een account aan op www.bloomon.nl en stel je je eigen bezorgplanning samen. Je kunt je bezorging altijd eenvoudig wijzigen of pauzeren. Handig als je op vakantie gaat! Bloomon bezorgt de bloemen op dinsdagmiddag en donderdagavond aan huis. Een dag van tevoren ontvang je een SMS met het tijdstip van bezorging: ideaal!

Let op! Je koopt dus niet een boeket maar een bon met een giftcode, deze ontvang je op je email. Met deze giftcode kun je via een account op bloomon.nl je boeket kiezen én deze zal dan bezorgd worden. 
Andere uitvoeringen:
Bloomon Boeket Bon Small - 1 Levering - 17.95
Bloomon Boeket Bon Medium - 1 Levering - 21.95
 
Over Bloomon
101010/logo_def_1_.jpg

Bloomon weet hoe waardevol het is om gezelligheid in huis te halen. Bloemen brengen een ontspannen en prettige sfeer, precies dat  wat nodig is in een tijd dat iedereen altijd maar haast heeft. Bloemstylist Anton van Duijn creëert opvallende bossen met bijzondere bloemen van het seizoen, veel hoogteverschil en weinig bladvulling. Bloomon bezorgt gratis bij jou thuis, ook in de avond. We leveren direct van de kweker waardoor jij extra lang van onze verse bloemen kunt genieten.

Kies voor een wekelijkse, tweewekelijkse of driewekelijkse bezorging van bloemen of kies voor een giftcard. Ook geef je zelf aan in welk formaat je ze wilt ontvangen. Je kunt je bezorging altijd eenvoudig wijzigen, pauzeren of opzeggen. Wil je even geen bloemen in huis, bijvoorbeeld omdat je op vakantie gaat? Dan pas je dat eenvoudig aan in je bezorgplanning. Flexibiliteit en comfort, dat is waar Bloomon voor staan.


Bekijk het hele Bloomon assortiment
Klantbeoordelingen
Schrijf de eerste recensie voor de Bloomon Boeket Bon Large - 1 Levering en maak kans op een Cadeaubon van 250 euro!